a. Salgsoppgaven

  1. Selv om de interesserte har studert annonsen nøye på forhånd, vil de aller fleste ha sin egen kopi av prospektet. Pass derfor på at du ikke går tom - det er bedre å ha for mange enn for få.
  2. Det ser alltid best ut med farger, spesielt der det er bilder. Og bilder bør du absolutt ha. Er noen interessert i boligen din, vil de garantert studere prospektet nøye når de kommer hjem.Har du fargeprinter, er det å foretrekke. For å være på den sikre siden bør du uansett bruke kopimaskinen på jobben, og lage noen sikkerhetskopier
  3. Pass også på at du legger med kopi av plantegningen, verditakst og tilstandsrapport. Spesifiser også om det er butikker, postkontor, og offentlige kommunikasjonsmidler i nærheten. Få noen andre til å lese korrektur. En salgsoppgave som i utgangspunktet kunne vært veldig fin, vil miste sin glans om den er skjemmet med skrivefeil.
  4. Dette bør du presisere. Det er du som kjenner boligen i praksis, og er noen interessert i boligen må du være forberedt på å svare. Her kommer en oversikt over informasjon kjøper vil være interessert i: